Polijsten ook kan toevoegen mode en artistieke aantrekkingskracht is alleen gedaan op de juiste manier. Schuren op de meeste tijden moet worden gedaan voorafgaand aan het polijsten, omdat polish kan markeren de onvolkomenheden. Het schuren van vloeren is geen moeilijke taak en het maakt niet uit of u ervoor kiest om een professional in te huren of de taak alleen te doen voor een gietvloer in het grijs.

Ongeacht of u een vakman inhuurt of de klus alleen klaart, moet u rekening houden met de volgende stappen voordat u begint met schuren:

– U moet de vloer zorgvuldig stofzuigen

– Zorg ervoor dat u het oppervlak van uw vloer te controleren op spijkers die u zult gebruiken goed zal blijven plakken (en bovendien vervangen of als alternatief, hameren ze terug naar de juiste positie)

– U moet de oude boenwas verwijderen (meestal met terpentijn)

Als de vloer goed is voorbereid, moet hij eerst worden geschuurd met grof schuurpapier en daarna met fijner schuurpapier. Dit is wat uw vloer zeer glad zal maken. Nadat dit is gedaan, wordt de vloer dan goed gepolijst, en voorbereid voor het polijsten, verzegelen of beitsen.

Welke hulp of diensten levert een professionele vloerpolijster of schuurmachine?

Uw excellente vloer polijst en schuurt bedrijf zal een aantal diensten aanbieden en ook zijn ze in staat om u te helpen met verschillende methoden over het beste uiterlijk dat u nodig heeft. Ze zullen beginnen met het controleren van de vloerplanken en adviseren over de beste opties die u heeft en de stijlen waar u voor kunt kiezen. Verschillende houtsoorten werken het beste met verschillende afwerkingen. Ze zullen uw vloer gemakkelijk voorbereiden, en kunnen net zo goed meubels verplaatsen als ze met de voorbereiding bezig zijn. Het professionele vloerpolijst- en schuurbedrijf kan alle krassen repareren en kan alle soorten planken die niet meer gerepareerd kunnen worden, repareren of vervangen, en ze zullen ervoor zorgen dat ze bij de vloer passen.

Tips voor het schuren van vloeren

Ongeacht wie de taak uitvoert, het schuren van de vloeren is echt een stoffige klus. Je moet alles wat je mogelijk uit uw kamer, en dan hangen vochtige lakens om de beweging van het stof in de andere delen van het huis te verminderen. Vanuit professioneel oogpunt is het een goed idee om te voorkomen dat stof naar buiten komt, maar toch maakt deze manier van schuren het schoonmaken een stuk gemakkelijker, dat is zeker het geval bij gietvloeren van Vloerenbaas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.