SBI-aandelenkoers onmiddellijke ondersteuning bij ₹ 405, maar het heeft sterke steun bij ₹ 390, zeggen beursexperts. De koers van het SBI-aandeel is gecorrigeerd voor zover de fundamentals dit toelaten. Nu moet elke verdere dip worden gezien als een toenemende kans, ongeacht het feit dat het aandeel een van de multibagger-aandelen is in 2021 in India

 

SBI-aandelenkoers: De aandelen van de State Bank of India (SBI) hebben het afgelopen jaar meer dan 100 procent rendement opgeleverd aan haar aandeelhouders door van 192 naar 421 euro te springen — een stijging van 116 procent in deze periode. De afgelopen maand handelde het SBI-aandeel echter zijwaarts en bleef het boven de cruciale steun van ₹ 390, zelfs toen de Bank Nifty getuige was van een bloedbad in de laatste drie opeenvolgende handelssessies. Volgens beursexperts zouden SBI-aandelen een van de snel bewegende aandelen zijn als de markt eenmaal stabiel is, aangezien de aandelen beschikbaar zijn tegen een aantrekkelijke prijs om waarderingen en een spaarrekening op de lopende rekening of een CASA-ratio van 50 procent te boeken. Imcd koers vandaag is gestegen.

 

SBI aandelenkoers voorspelling

Benadrukken van de fundamentele factoren die de rally van de SBI-aandelenkoers ondersteunen; Avinash Gorakshkar, Head of Research bij Profitmart Securities, zei: “SBI is een van die aandelen die je in je portefeuille zou moeten hebben, omdat het een van de snel bewegende aandelen zou zijn zodra de markt stabiliseert. Tegen de huidige marktprijs zijn SBI-aandelen beschikbaar op aantrekkelijke prijs-boekwaarde, die het dubbele is van de huidige marktkoers. Deze waardering is erg laag in vergelijking met andere bankaandelen. Als we kijken naar de CASA-ratio van SBI, is deze ook rond de 50 procent, wat betekent dat de grootste Indiase commerciële bank is niet meer onder de druk van de activakwaliteit waarmee ze 2-3 jaar geleden werd geconfronteerd. Dit is gebeurd nadat de bank in voorgaande kwartalen voorzieningen had getroffen en het kwartaalresultaat van de bank in maart 2021 was vanuit marktperspectief vrij positief.”

 

 

Avinash Gorakshkar van Profitmart Securities zei dat SBI-aandelen zijn gecorrigeerd voor zover de fundamentals dit toelaten. Nu moet elke verdere dip worden gezien als een oplopende kans en men kan een positionele oproep in de teller doen, ongeacht het feit dat het aandeel een van de multibagger-aandelen is in 2021 in India. Aandelen koers KPN is gestegen.

 

Koersdoel SBI aandeel share

Sprekend over het koersdoel van het SBI-aandeel, zei Mudit Goel, Senior Research Analyst bij SMC Global Securities: “SBI-aandelen hebben onmiddellijke steun bij ₹ 405, maar het heeft sterke steun bij ₹ 390. SBI-aandelen tegen de huidige marktprijs van ₹ 421 per voorraadniveau bij NSE voor het onmiddellijke doel van ₹ 465. Zodra het aandeel dit doel van ₹ 465 doorbreekt, zal het volgende onmiddellijke doel ₹ 490 zijn. Mudit Goel van SMC Global Securities adviseerde beleggers echter ten strengste om de stop loss op ₹ 390 te houden terwijl ze posities innemen in SBI-aandelen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.